Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΑΣ {'hideTitle':'true'}
 
CAR SERVICE

Νικολαϊδης Γρηγόρης | Εξειδικευμένο συνεργείο BMW, Mini Cooper Αλεξανδρούπολη
 
 
Το συνεργείο αυτοκινήτων “CAR SERVICE ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ” το οποίο εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη, φροντίζει καθημερινά για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με στόχο την καλή και σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σας. 

Αποτελεί ένα σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο και εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων bmw και mini cooper που μπορεί να αναλάβει το service και βλάβη προκύψει στο αυτοκίνητό σας. Χάρη όμως στην μακροχρόνια πορεία και την τεχνογνωσία μας μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε εργασίες και τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε σε αυτοκίνητα όλων των εταιρειών, με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, άμεσα και οικονομικά.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε ουσιαστικές λύσεις στις απαιτήσεις των πελατών μας. Η ταχύτατη και αξιόπιστη επισκευή του αυτοκινήτου σας είναι για μας προτεραιότητα και είναι γνωστό στην αγορά πώς, όπου οι άλλοι δεν μπορούν εμείς προχωρούμε δίνοντας λύση, και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
 
 
ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα εκτελέσει άριστα οποιαδήποτε εργασία και θα σας συμβουλέψει για την σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σας. Παράλληλα, φροντίζουμε για τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας σε νέες τεχνολογίες και με την ανανέωση του εξοπλισμού μας σας εξασφαλίζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.
 
 
 
 

ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την ποιότητα των εργασιών μας και των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε, ενώ εργαζόμαστε, πάντα, με γνώμονα την ασφάλειά σας.
 
 
 
Σας περιμένουμε 

στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στην Αλεξανδρούπολη για να συζητήσουμε από κοντά, οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το αυτοκίνητό σας και να σας εξυπηρετήσουμε, με εγγύηση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.