Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Όροι
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Car Service Νικολαϊδης Γρηγόρης
Αλεξανδρούπολη
 
 
Στο συνεργείο αυτοκινήτων “CAR SERVICE ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ” το οποίο εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη, σας προσφέρουμε ό,τι καλύτερο για το αυτοκίνητό σας, ώστε να απολαμβάνετε ασφαλή και γρήγορη οδήγηση. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα το γενικό service του αυτοκινήτου σας, καθώς και ειδικές επισκευές σε αυτοκίνητα όλων των εταιρειών.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό πραγματοποιούμε οποιαδήποτε επισκευή επιθυμείτε, ώστε να επανέλθει το αυτοκίνητό σας στην επιθυμητή κατάσταση και να εξασφαλίζεται σε εσάς η καλύτερη δυνατή οδηγική απόλαυση και φυσικά να είστε ασφαλείς στο δρόμο.

Με αρωγό την εμπειρία μας, τη διαρκή ενημέρωσή μας για τα θέματα της ειδικότητάς μας και με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, διασφαλίζουμε για σας το σίγουρο αποτέλεσμα. Το άριστα τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό μας είναι, πάντα, στη διάθεσή σας, για ένα ολοκληρωμένο service του αυτοκινήτου σας και την αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης του.

Διατηρούμε πάντα υψηλά τα στάνταρ της εξυπηρέτησής μας απέναντί σας για να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι και για να εξασφαλίζουμε στο αυτοκίνητό σας την μέγιστη απόδοση και την απαραίτητη ασφάλεια.
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 Service Αυτοκινήτων
 Επισκευές Παντός Τύπου
 Μηχανικά
 Ηλεκτρολογικά
 Ηλεκτρονική Διάγνωση
Κάρτα Καυσαερίων

Τα ανταλλακτικά και τα λιπαντικά που χρησιμοποιούμε είναι όλα γνωστών κατασκευαστών προκειμένου να μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε αλλά και για την σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σας.
 
 
 
 

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

για το τακτικό και αναγκαίο service του αυτοκινήτου σας αλλά και για την αποκατάσταση και των πλέον απαιτητικών βλαβών. Όποιο κι αν είναι το ζητούμενό σας, είμαστε πάντα δίπλα σας, με στόχο την άψογη εξυπηρέτησή σας.
 
 
 
Σας περιμένουμε 

στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στην Αλεξανδρούπολη για να συζητήσουμε από κοντά, οποιοδήποτε
πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το αυτοκίνητό σας